D'ilham Beads

By: Wana Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Jan-2010 13:34 Email | Share | Bookmark
Sweet Blue

Baju kepunyaan ank saudara sya yg igin pakai ketika pergi kenduri kawin.Dia bagi baju ni utk dimakeover agar kelihatan glamour pd hari tu.Dia bgi bju dah lama cuma x kesempatan utk dijahit biasalah bgi laluan kat customer lain ingatkan dia nak pakai lama lg rupanya tarikh yg dia tel utk bertanya dah siap dia punya baju mengelabah sya dibuatnya....ingatkan ank saudara blehlah lmbt2....
sya siapkan dalam 2 hari saje tapi tangan simple lah...dan sya terus pos express ke KL dan dia suka sgt....alhamdulilah..














View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net