D'ilham Beads

By: Wana Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Jan-2010 05:43 Email | Share | | Bookmark
Retro

Saya namakan Retro ni sbb bentuk bulat2 mengingatkan sya zaman 70an walaupun ketika zaman tu sya baru lahir iaitu tahun 1977 he...he..he dah tua tapi skrg trend retro kembali semula.Ni baju ank saudara sya ain ketika hari raya tahun lepas.









[quote]

Lin - Thanks lin coz dtg FP wana nnti klu wana free wana setkan time kita bt blog


Sarina - Time kasih...


Monday, 28-Dec-2009 14:46 Email | Share | | Bookmark
Merak kayangan

Merak kayangan biasalah design ni ilham dari sifu k.nora.Sya ni masih belum pandai untuk mereka cipta design sendiri.Masih merangkak mcm baby he...he.... he... Mcm k.nora terkenal dgn SF nya...K.umi Pepari dgn Crumble nya dan beader2 lain yg mempunyai identiti sdiri.Sya pun akan mencipta rekaan sya satu hari nnti insyaallah...







Tangan



Badan


[quote]

Elly - Elly kadang2 pening gak nak gabungkan warna manik dgn baju

Mira - klu akak free sempat gak uploud gamba tapi semenjak 2 3 menjak ni busy skit dgn ank sek.Apa salahnya mira pun byk tolong akak



Wednesday, 23-Dec-2009 05:56 Email | Share | | Bookmark
Manik Tabur

Ini adalah diantara koleksi manik tabur yg sya bt setahun yg lalu sebelum bt fp lg yg dah lama terperam dlm kamera sya. Sebenarnya sya xlah lama didlm bidang menjahit manik ni yg awalnya o basic tapi kerana minat ni lah hasilnya kerja tangan sya..nantikan cerita dan gambar sya di episod akan datang tunggu........






















[quote]

mega - salam mega ialah dah lama x borak2 dgn awk msing2 busy

k.midah - bila2 pun bleh akak yg busy je

azie - Thanks zie moga2 doa awak termakbul


Monday, 21-Dec-2009 12:30 Email | Share | | Bookmark
Crumble Pink stone





Lagi satu corak clumble di tambahkan dgn batu kristal colour pink....tapi xlah secantik mcm k.umi pepari tapi bolehlah asalkan tuan punya baju happy....


[quote]
Elly - salam disambut .....awak pnya fp pun apa kurangnya cantik2 juga
manik kayangan - exotic ke...kadang2 dok fikir nak bt design apa? jadinya lain pulak


    Sunday, 20-Dec-2009 23:48 Email | Share | | Bookmark
    Crumble green stone

     

    Corak ni sya tgk kat majalah harmoni klu x salah sya muka depan Datin Natasya Hudson simple tapi cantik sgt.Nak tgk pic sya seterusnya.....Tunggu....



    [<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]

    © Pidgin Technologies Ltd. 2016

    ns4008464.ip-198-27-69.net