D'ilham Beads

By: Wana Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 15-Jan-2010 04:59 Email | Share | | Bookmark
Simple manik tabur

Ini adalah jahitan manik dgn bajet yg rendah.Simple manik tabur x semestinya tabur je tabur2 tapi nak kena gaya gak...agar x kelihatan kaku manik tabur ni klu pandai di perbagaikan letaklah apa2 pun baju yg kusam akan kelihatan cantik.




[/size]






Friday, 15-Jan-2010 04:40 Email | Share | | Bookmark
Taburan manjalara

Baju pelanggan tetap sya yg x jemu2 hantar utk di jahit manik permintaan biasa dari dia x nak sarat dgn bunga2 labuci.Dia lebih gemar manik tabur tetapi diperbagaikan utk dipakai pergi kerja. Susahkan tu yg kena tgk org lain pnya utk dijadikan contoh dan memberikan idea.Kadang2 nak bt lain bila jadi lain pulak he...he...he...




sorry gambar x clear











Tuesday, 12-Jan-2010 01:48 Email | Share | | Bookmark
Kasih Tercipta

Sya ni bab nak bagi nama kat hasil jahitan manik sya ni mmg susah x tahu nak bagi nama apa main jahit je.... kadang2 berjam -jam malah bhari-hari pun ada he ....he....he... Kasih tercipta kelakarnya mcm tajuk lagu je mmg tajuk lagu pun.Kebanyakan customer akan menyarahkan bulat2 pada sya nak bt paten mcm ne yg penting cantik and simple sbb baju diaorg ni nak pakai bt keje...x nak sarat2 sgt yg penting pergi keje glamour.










Sunday, 10-Jan-2010 12:57 Email | Share | | Bookmark
CR pink stone 2

Layan je.......

Leher







Tangan







Sunday, 10-Jan-2010 12:42 Email | Share | | Bookmark
Taburan manja

Pening gak nak jahit manik ni kan . Kadang2 customer ni serahkan pd kita nak bt design mcm ne tapi yg masalahnya bajet mereka ni sikit tapi nak simple dan cantik aduh ....pening2 dibuatnya klu bajet besar senang nak makeover baju tu . Apa pun layan......











[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net