D'ilham Beads

By: Wana Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Jan-2010 13:35 Email | Share | | Bookmark
Hitam+Putih










Wednesday, 20-Jan-2010 14:09 Email | Share | | Bookmark
Linkaran Sakti 2

Malas nak celoteh pjn2 penat beb






Wednesday, 20-Jan-2010 14:00 Email | Share | | Bookmark
Sepasang kurung biru










Wednesday, 20-Jan-2010 13:34 Email | Share | | Bookmark
Sweet Blue

Baju kepunyaan ank saudara sya yg igin pakai ketika pergi kenduri kawin.Dia bagi baju ni utk dimakeover agar kelihatan glamour pd hari tu.Dia bgi bju dah lama cuma x kesempatan utk dijahit biasalah bgi laluan kat customer lain ingatkan dia nak pakai lama lg rupanya tarikh yg dia tel utk bertanya dah siap dia punya baju mengelabah sya dibuatnya....ingatkan ank saudara blehlah lmbt2....
sya siapkan dalam 2 hari saje tapi tangan simple lah...dan sya terus pos express ke KL dan dia suka sgt....alhamdulilah..














Friday, 15-Jan-2010 05:09 Email | Share | | Bookmark
Lingkaran Sakti

Nak lukis lingkaran kat atas baju ni mmg mencabar kemampuan sya sbb nak kena tepat dan sama kiri kanan baju draw kat kertas bukan main cun gila tapi bila kat baju hancur berapa kali kena padam klu padam pkai ereser x pe ni klu pkai pen "magik" tu dah kena cuci pkai air nak tggu kering satu hal...tapi semangat dan jiwa yg kental ewah....dapat juga bt .Kata K.Nora sifu sya klu budak baru belajar jgn bt paten yg susah bt paten yg senang tapi nak bt gak tgk org punya cantik je....jahit manik ni kena pratice selalu agar kita pnya jahitan kemas dan cantik. Ada siapa beaders yg diluar sana bagi tip utk bt lingkaran agar kelihatan sama je....















[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net